Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ποιοι είμαστε

H SGP secure solutions είναι μια ιδιωτική εταιρεία η οποία ειδικεύεται στην ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών ασφαλείας, εξυπηρετώντας αποτελεσματικά τις ανάγκες των συνεργατών της, αξιόπιστα και υπεύθυνα.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2015 στον Βόλο, ξεκινώντας σας αποκλειστικός συνεργάτης της Ι.Μ. Βόλου. Το 2017 μεταφέρθηκε στο νησί της Κέρκυρας, όπου συνεχίζει να δραστηριοποιείται μέχρι και σήμερα σαν συνεργάτης της G4s

Εταιρική κοινωνική ευθύνη

Στο πλαίσιο αυτό η SGP secure solutions είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο δραστηριοποιείται και επομένως αναγνωρίζει την ευθύνη που της αναλογεί απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον, σεβόμενη πάντα τις αρχές και τις αξίες που χαρακτηρίζουν την κοινωνία μας.

Το προσωπικό μας

Όλο το προσωπικό της SGP SECURE SOLUTIONS είναι εξειδικευμένο και πιστοποιημένο με ειδική άδεια του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, δίνοντας πρωτίστως ιδιαίτερη έμφαση στην παροχή της ασφάλειας των συνεργατών μας. Επίσης το προσωπικό μας εκπαιδεύεται και ενημερώνεται ανα τακτά χρονικά διαστήματα σχετικά με νέες μεθόδους αλλά και τις τεχνολογικές εξελίξεις, ώστε να προάγει οσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια στους συνεργάτες μας.

Back to top